A jó párkapcsolat fizikai és lelki egészséget eredményez

Sok minden fejben dől el, legalábbis így tartja a mondás. Amikor érzelmileg nem vagyunk a toppon, akkor gyakran megesik, hogy a testünk is megszenvedi a következményeit. A rosszkedv elveszi az energiánkat, és akár a depresszióig fajulhat a helyzet, ahonnan gyakran csak orvosi segítséggel található meg a kiút.

Van azonban egy nagyon különleges életérzés, ami még a legrosszabb pillanatokban is képes kirángatni az embert a gödörből, ez pedig nem más, mint a szerelem.

Az ember már fiatalként is sokszor tapasztalja meg ezt a felülmúlhatatlan érzést. Ilyenkor néha jól, máskor pedig rosszul alakulnak a dolgok, de érdekes, hogy mind a két végkifejlet hatással van az egyén egészségére. Egy boldog szerelem jó kedvű és egészséges párokból áll, akik még a szürke hétköznapokban is megtalálják a boldogságot.

Ezzel szemben a nem viszonzott, vagy rosszul véget érő kapcsolat csak fájdalmat okoz, az egyik fél mindig jobban megszenvedi, akár erekciós problémák is jelentkezhetnek. Ha már tudjuk, hogy a szerelem nagyban befolyásolja az egészségünket, csak azt kell megvizsgálni, hogy miként fordíthatjuk a javunkra.

A kezdetek

 

jopari

Ha boldog kapcsolatban akarunk élni, és ezáltal elbúcsúzni a fizikai tünetektől is, akkor jól kell párt választani. Gyakran egy belső hang azt súgja, hogy adott férfi vagy nő veszélyes, valami nem stimmel vele. Ilyenkor a kinézet vagy a szavak meggyőzhetnek az ellentettjéről, viszont később gyakran kiderül, hogy sajnos igazunk volt.

Bár nem tudunk a másik fejében olvasni, a viselkedéséből sokszor le tudjuk szűrni, hogy mi várható ránk az ő oldalán.

Az is fontos, hogy önmagunk tudjunk maradni a párunk mellett. Ha szeretünk olvasni, írni, festeni vagy táncolni, akkor a másik nem nevethet ki. Olyan ember mellett fogjuk magunkat jól érezni, aki támogatja a terveinket, még akkor is, ha ő maga nem ért hozzá.

Senki sem akarja, hogy kinevessék, leszólják, vagy kételkedjenek benne. Ha ezt nem engedjük meg vadidegeneknek, akkor miért hagynánk a párunkra? Szerencsére erre is korán fény szokott derülni, úgyhogy mindig járjunk nyitott szemmel.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>