A vidéken való életmód előnyei

A városban a levegő általában sokkal szennyezettebb, és az ember hozzászokik, hogy belélegezze azt, ami az egészségét károsítja. És az igazság az, hogy észre sem vesszük. Másrészt a városi levegő elviselhetetlenné válik, ha faluról érkezünk: a levegő, a rohanás, az agresszivitás a volánnál, a hosszú sorban állások. Egyszóval a stressz.

A légszennyezés és más környezeti ártalmak okozzák a halálesetek 24%-át, például szívbetegségek, stroke, mérgezések és közlekedési balesetek miatt. Ez a szám jelentősen csökkenthető vagy akár meg is szüntethető lenne nemzeti, regionális, helyi és ágazati szintű bátor megelőző intézkedésekkel: a falvakkal.

Jobb életminőség

A faluban nyugodtabb az élet, tisztább a levegő, és természetesen több a kapcsolat a természettel. Ez a béke, amelyet néha nem tudunk értékelni, lehetővé teszi, hogy egészségesebb életmódot folytassunk. Természetesen nincs a nagyvárosok stressze és rohanása. Alapvető szempontok a gyermekes családok számára.

Nem mindenki alkalmazkodik

videk

Néha a falusi élet élés hátrányt jelenthet egyesek számára, mivel nem teljesen összeegyeztethető az aggodalmaikkal vagy egyszerűen a mindennapi élettel. Ez nagyban függ a falu méretétől és a szolgáltatásoktól, amelyeket az adott településen élni vágyóknak nyújt. A kisvárosokban általában hiányoznak az orvosi szolgáltatások és az iskolák. Ráadásul a szabadidő eltöltésének egyetlen lehetőségét a vidék és a valóban gyönyörű helyeken tett séták adják. Emellett nincsenek üzletek és hiányzik az infrastruktúra.

Időtolvajok

A mindennapi életükhöz szükséges alapvető szolgáltatásokkal rendelkező falvak lakói nagy előnyt élveznek az ezeket nélkülöző kisvárosokkal szemben. Az előbbiek szinte mindent kéznél találnak, amire szükségük van, rövid az ingázásuk, és úgy töltik az idejüket, ahogy nekik tetszik, alig rabol el valaki egy percet is az idejükből. Nem kell hosszú sorokban állniuk, és a nagy szupermarketekben sem kell fizetniük, ami szintén időrablás, és semmi köze a falusi kisboltok közvetlen és személyes figyelméhez.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>