Amit az Egészség Hitel igényléséről tudni kell

Amennyiben régóta sürget minket az idő, és nagy szükségünk lenne egy fontos orvosi beavatkozásra, de félünk az állami egészségügytől, esetleg hosszú a várólista, akkor nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni ahhoz, hogy ki tudjuk fizetni a magánklinika rendkívül magas kezelési költségeit.

Pontosan ez a helyzet olyan esetekben is, ha például szépészeti beavatkozásra, vagy valami olyan más orvosi dologra lenne szükségünk, amit a társadalombiztosítás nem támogat. Ilyen esetekben mélyen bele kell nyúlni a zsebünkbe, és ha nem áll a rendelkezésünkre elegendő fedezet, akkor vagy kölcsönkérünk, vagy gyűjtögetni kezdünk, de valljuk be: az egészségügyi gondokat jobb nem halogatni, így érdemes mielőbb pénzt keríteni a megoldáshoz, amihez megfelelő alternatívát nyújt például az Egészség Hitel.

A fontosabb paraméterekről

Az Egészség Hitel lényegében nem más, mint egy áruvásárlási, vagy szolgáltatásnyújtási kölcsön, amely igencsak széles skálán vehető igénybe, rendkívül rugalmas formában, közérthető ajánlat társaságában. Ennek megfelelően lehetőségünk lesz akár 100 ezer forinttól kezdődően 1 millió forintot is igényelni, a visszafizetést pedig akár 60 hónapig is elnyújthatjuk, de a legkisebb futamidő 6 hónapra tehető, és az összeghez illeszkedően módosítható. Az Egészség Hitel érdekessége, hogy a legtöbb kölcsönnel ellentétben valóban igencsak rugalmas, ebből kifolyólag futamidejét bármikor könnyedén megrövidíthetjük. Ha tehát váratlanul hozzájutunk egy nagyobb összeghez, akkor azt nyugodtan a törlesztésre fordíthatjuk, így a tartozás csökkenthető, és előbb törleszthető a hitel.

Ez a lehetőség főleg azoknak az embereknek előnyös, akik korábban nem tudtak száz százalékot teljesíteni a munkahelyen, és a műtéti beavatkozás után nem csak teljes munkaidőt, hanem akár túlórát is tudnak vállalni, ezzel hamarabb visszafizethetik tartozásukat.

Amit az Egészség Hitel igényléséről tudni kell

Amit az Egészség Hitel igényléséről tudni kell

Mint minden kölcsönnek, úgy természetesen az Egészség Hitelnek is vannak feltételei, amelyek hiányában a kérdéses kölcsönt nem tudnánk felvenni és igényelni. Ilyen például, hogy nagykorúak legyünk, és magyarországi lakhellyel rendelkezzünk. Nagyon fontos ezen túl, hogy ne szerepeljünk negatív besorolással a KHR-, avagy a korábbi BAR listán, de kiemelten fontos az is, hogy rendelkezzünk olyan telefonos elérhetőséggel, ahol a bank mindig fel tud keresni minket. Az Egészség Hitel felvételéhez ezen felül szükséges lesz még a rendszeres jövedelem, amelynek legalább nettó 65 ezer forintnak kell lennie, és vagy nyugdíjból, vagy munkabérből kell származnia. A kölcsönhöz semmilyen más egyéb juttatást nem fogad el a bank, így sem segélyekkel, sem diákmunkás jövedelemmel nem tudjuk igényelni még akkor sem, ha az összeg jelentősen meghaladja az említett összeghatárt.

Az Egészség Hitel előnyei

Az Egészség Hitel legnagyobb előnye, hogy lényegében egyfajta gyorskölcsönnek tekinthető, aminek összegéhez éppen ezért nagyon hamar hozzá tudunk jutni, ezáltal gyors ügyintézés és azonnali hitelbírálat vár ránk, ami nagyon nagy előny, ha valamilyen nagyon gyors beavatkozásra van szükségünk. Szintén nagy előnye a rugalmasság, ezáltal mi dönthetünk a futamidőről, a hitel összegéről, és amennyiben nagyobb összeghez jutunk, akkor bármikor befizethetjük az adósszámlára, így lerövidíthetjük a futamidőt. Ezen túlmenően forintalapon vehetjük igénybe, vagyis elfelejthetjük az árfolyamkockázatot, ami a devizahiteles bonyodalmak után nagyon fontos szempont lehet sokaknak a felvétel során.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>