Egészséges ételek és italok, melyeknek vágyfokozó hatásuk is van

Az nem titok, hogy vannak olyan ételek, melyeknek vágyfokozó hatásuk is van, de manapság már az is fontos, hogy egészségesek is legyenek azok az ételek, amelyeket fogyasztunk. Az egészséges életmód egyre nagyobb teret hódít manapság, számos diéta és étrend létezik, melyeket követhetünk.

Mivel egyre többen tesznek így, számukra egyáltalán nem lesz mindegy, hogy mit is fogyasztanak. Példának okáért, lehet, hogy vágyfokozás céljából ennék egy kis étcsokoládét, de ha eleve elutasítjuk ezt, akkor vágyfokozó hatás ide vagy oda, nem fogjuk megenni.

Érdekes kérdés persze, hogy melyek azok a vágyfokozó ételek, melyek egészségesek, és beilleszthetők akár egy diétás étrendben is. Az osztriga és más tengeri herkentyűk például rendkívül egészségesek, számos diétában számítanak fontos fehérjeforrásnak, mint például a mediterrán diéta.

Ha nincs allergiánk, akkor ez egy jó megoldás lehet az egészséges vágyfokozásra. A tojásról is úgy tartják, hogy serkenti a férfiak nemi vágyát, és ha nem szerepel az étrendünkben tiltó listán, mert mondjuk vegánok vagyunk, akkor ez is egy jó lehetőség.

Fűszerek, melyek jót tesznek a libidónknak is

modszerek

A fűszerek között is akad olyan, amelynek vágyfokozó hatást tulajdonítanak, de emellett még számos jótékony hatásuk is van a szervezetünkre. Ilyen például a petrezselyem, a bazsalikom, a gyömbér, vagy a szerecsendió is. Ezeket a fűszereket a legtöbb diétában használhatjuk, egyúttal az ágybéli teljesítményünket is fokozhatjuk.

Persze attól, hogy eszünk valamelyik afrodiziákumból, még nem oldódik meg egy lelki vagy testi eredetű merevedési zavar, viszont az alacsony libidó ellen jó megoldás lehet.

Ha egy forró éjszakát tervezünk, akkor egy finom, vágykeltő vacsora megalapozhatja a jó hangulatot, a megfelelő ételekkel pedig még nemi vágyak is felerősödhetnek. Csodát persze nem szabad várni a fenti ételektől és fűszerektől sem, viszont abban nagyon is hatékonyak, hogy növeljék a libidót, és az előttünk álló vad éjszaka még vadabb lehessen.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>