Ezért imádják a gyerekek mellett a szülők is a Crayola varázsszőnyeget

Szülinapra, karácsonyra és más ünnepre mindig próbálja az ember olyan dologgal meglepni gyermekét, melyet sokáig használni tud, leköti, emellett pedig fejleszti is több téren. Az ezredik kisautó, vagy a hatodik baba talán felesleges lehet már, ám szerencsére egyre több kreatív játék kerül a piacra, mely a gyerekek figyelmét is hamar felkelti.

Ha nem szeretnénk unalmas, elcsépelt ajándékokat vásárolni, akkor érdemes lehet utána nézni a Crayola legújabb játékának, a varázsszőnyegnek, mely garantáltan a kisgyerekek kedvence lesz azután!

Kreatív, készségfejlesztő és praktikus

A kisgyermekek nagy része imád rajzolni, firkálni és alkotni! Természetesen nem mindig találják meg a legjobb helyet és eszközt erre, ezért biztosan mi is szembe találtuk már magunkat csúnyán összefirkált fallal, vagy ajtóval. Annak érdekében, hogy az ilyen baleseteket a közeljövőbe el tudjuk kerülni, érdemes lehet fontolóra venni, a varázsszőnyeg megvásárlását.

varazsszonyeg

Nincs más dolgunk, csak kiteríteni egy egyenes felületre ezt a hatalmas méretű szőnyeget és gyermekünk már neki is állhat alkotni. A szőnyeg hatalmas előnye, hogy praktikus, hiszen míg teljesen széthajtogatva 61 x 91,5 cm, addig összehajtva nagyon kicsi helyre el tudjuk pakolni. A varázsszőnyeghez való speciális ecsettel másodpercek alatt újra üressé lehet varázsolni a szőnyeget.

A szőnyeghez tartozó filcek olyan anyaggal vannak megtöltve, mely különböző felületekről, többek között a ruháról is nagyon egyszerűen eltüntethető! Nem lesz több összefirkált fal, vagy kanapé súrolás. A speciális filctollak megalkotásánál a gyártó meg szerette volna könnyíteni az anyukák helyzetét, ezért megálmodott egy olyan filcet, mely lejön akár a falról, a szőnyegről, a fáról, a textilről, de akár a bőrről is!

A filcek velejárója, hogy a hagyományos filcekhez képest valamivel halványabb, hiszen eltérő pigmenteket tartalmaz. Az irka-firka filctollak segítségével gyermekünk szabadjára engedheti kreativitását és képzelőerejét, anélkül hogy bárki is megakadályozza benne őt! A Varázsszőnyeg 3 éves kortól ajánlott, tökéletes lehet akár születésnapi ajándéknak is!

Szponzoráció: alter.hu

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>