Három izgalmas párkapcsolat témájú film

Azért szeretjük a párkapcsolati témákat feszegető filmeket, mert sokszor a saját problémáinkat is felismerjük bennük. Egy közösen eltöltött mozis estének ilyen formán akár terápiás jellege is lehet.

Persze a filmek erőszeretettel nagyítanak fel bizonyos részleteket, vagyis nem ritka a túlzás sem. Ugyanakkor egy jól megválasztott film nagyon tanúságos tud lenni. A következőkben olyan alkotásokat mutatunk be, amelyeket érdemes lehet megnézned a pároddal.  Ha másért nem, a szórakozásért mindenképpen.

Könyvklub – avagy az alkony ötven árnyalata

Az elmúlt évek egyik nagy durranása volt ez a film. Soha sincs késő, tartja a mondás, és ehhez úgy tűnik a film készítői is ragaszkodtak. Négy, különböző életutat bejárt barátnő mindennapjai elevenednek meg a képernyőn. Van köztük özvegy, férfifaló, elvált és olyan is, aki évtizedek óta egy rettenetesen vontatott házasságban él.

A négy hölgyben egy közös dolog van, imádnak olvasni. Ezért bizonyos időközönként valamelyikük otthonában könyvklubbot tartanak. Amikor kezükbe kerül a világhíres Szürke ötven árnyalata, különös lélektani folyamatok indulnak el bennük. Mintha egy csappásra megfiatalodtak volna, zavaros játékba kezdenek. Ledöntik saját korlátaikat, hogy felizzítsák magukban a régen elvesztettnek hitt szenvedélyt.

Ha a ti kapcsolatotok is kezd kissé kihűlni, ez a film felforrósíthatja a hangulatotokat!

konyvklub

Az a bizonyos első év

Nat és Josh hirtelen fellángoló szerelmét a környezetük egyáltalán nem tudja megérteni. A pár tagjai nagyon különböznek egymástól. Gyakorlatilag az is csoda, hogy két értelmes szót tudnak váltani. Más szakmában dolgoznak, más érdeklődési körrel rendelkeznek. Mégis, amilyen hamar csak lehet, már össze is házasodnak.

Az első hónapokban még sikerül mindenkit megcáfolva boldog kapcsolatban élniük, de az első házassági évfordulójukra készülődve, nagyon rossz irányba fordulnak a dolgok. Mivel mindketten büszkék, nem akarják elismerni kudarcukat. Ez akkor sem változik, amikor Nat bekerül egy jóképű ügyfél vonzáskörzetébe, Josh pedig felmelegíti kapcsolatát a volt barátnőjével.

Instant család

Szintén a közelmúltban látott napvilágot az Istant család című film is. A rendezők elmondása szerint valós események inspirálták a filmet.

Adott egy középkorú pár, akik a vállalkozásukban hatalmas sikereket értek már el. Látszólag mindenük megvan, és boldogok. Egy nap azonban a rokonaik felnyitják a szemüket. Hirtelen rájuk tör a félelem, hogy már lemaradtak a gyermekvállalásról. Mivel az idő kerekét nem tudják visszaállítani, támad egy légből kapott ötletük. Nevelőszülőnek állnak, és idősebb gyerekeket fogadnak maguk mellé. Valójában nem is sejtik, milyen nehéz dolguk lehet egy összezavarodott tinédzser lánnyal és annak testvéreivel.

A film remekül mutatja be, milyen az, ha egy teljesen jól működő kapcsolatot komfort zónán kívül helyeznek. Mindenféle spoiler nélkül sejthető, hogy csak azok élhetik ezt túl, akik erős érzelmi kötelékkel kapcsolódnak egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy alakul a filmbéli hősök élete, ültesd le magad mellé a párodat, és nézzétek meg együtt!

Támogatta: klikk ide

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>