Miért jó, ha több gyermek születik

A társadalom legkisebb egysége a család. Ha itt rendben működik minden, boldogság van, úgy tud az ország is, de még a gazdaság is rendben prosperálni. Amikor apa és anya szereti egymást, létezik köztük a kémia.

Így tudnak jó egységet és példát mutatni a felnövekvő generációnak. A mai modern világban karriert épít mindkét szülő, esetleg hiteleket kell fizetni, állni kell a gyermek/gyermekek oktatási költségeit, és sok egyéb dolgot kell fejben és kézben tartani, fizetni. Ahol sok gyermek van, és ők mind megelégedett egységet alkotnak, a későbbiek folyamán sem lesz gond a megélhetésükkel.

Főleg, ha hasznos tagjává integrálódnak a társadalomba. Mint tudásban, munkavégzésben, mint fogyasztásban, ezzel is segítve a gazdasági körforgást.

Édes vagy szívbéli

Ez nagy dilemma, hiszen van ahol huszonhárom! édes gyermek is született, igazán szép nagy família, nos ott a logisztika biztos szuperül működik. Nem volt gond a potenciával. De mi van akkor, ha bármennyire is vágyik a pár a szerelmének gyümölcsére, csak nem akar érkezni. Ilyenkor lehet első körben különféle potencianövelő praktikákat bevetni.

csalad

Akár természetes, módszerekkel, akár különféle szerekkel. Ehhez kell sok türelem, és szerencsére nem marad hatás nélkül. Ha nem jön össze a gyermekáldás ezek révén sem, akkor jöhet az örökbe fogadás. Amely igazán nagy döntés. De végül sok örömet tud okozni.

Gazdaság hatásfoka is növekszik

Több gyermek nagyobb költség, mondja a közmondás. Van sokféle kedvezmény manapság, ami megkönnyíti a több gyermek vállalását. Teljesség igénye nélkül: Három gyermekes anyukák, 30 év alatt szülő nők kedvezménye, háromnál több gyermeket nevelők nagyobb családi pótléka stb. Emellett többet vásárolnak, használnak, fogyasztanak mindenből.

Kell a fuvarozáshoz autó, nagyobb lakótér, lakás, ház is szükségeltetik a komfortjukhoz. Ruházat, élelem, technika telefon, számítógép/laptop. Később, ha munkába állnak, remélhetőleg jó szakemberként, újra csak a gazdaságot erősítik. Adózásban, munkaerőben, tudásban.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>